Aku Leveling dewekan
Bookmark
Followed by 5646 people
9.5
Status Ongoing
Type Manhwa

Aku Leveling dewekan

Synopsis Aku Leveling dewekan

10 taun kepungkur, sawise “Gerbang” sing ngubungake donya nyata karo jagad monster dibukak, sawetara wong biasa, saben dina nampa kekuwatan kanggo mburu monster ing Gerbang kasebut. Dheweke dikenal kanthi jeneng “Pemburu”. Nanging, ora kabeh Pamburu duwe kekuwatan. Jenengku Selamet, pangkat E. Hunter. Aku wong sing kudu nggawe risiko nyawane ing penjara paling ngisor, “Dunia Paling Lemah”. Ora duwe katrampilan apa wae sing bakal ditampilake, aku meh ora entuk dhuwit sing dibutuhake kanthi gelut ing guo tingkat murah … paling ora nganti aku nemokake guo sing didhelikake kanthi kesulitan paling angel ing guo pangkat D! Pungkasane, nalika aku nampa pati, ujug-ujug nampa kekuwatan aneh, log quest sing mung bisa dakdeleng, rahasia kanggo level munggah sing mung aku ngerti! Yen aku olahraga miturut usahane lan monster sing diburu, levelku bakal munggah. Owahi saka Pamburu paling lemah dadi Pamburu rangking S paling kuat!

Released -
Author Jang Sung-Lak (Story) , Gee So-Lyung (Art)
Serialization -
Posted By
Posted On
Updated On
Keywords: read aku leveling dewekan, aku leveling dewekan english, aku leveling dewekan eng, download aku leveling dewekan eng, read aku leveling dewekan online

Chapter Aku Leveling dewekan

Comment